Deset studentů završilo studium na ATI

Jak už to u studentů při zaměstnání bývá, postupně jejich řady prořídly. Některé odradila náročnost studia, jiným zkřížily jejich plány životní okolnosti. S těmi, kteří vytrvali, jsme se ale měli možnost více poznat a sdílet s nimi nejen své názory, ale i svou víru v našeho Spasitele.
Čtyři roky, které v roce 2016 vypadaly jako dlouhá doba, utekly překvapivě rychle a blížil se závěr studia. Když jsme začali konzultace do konce studia odpočítávat na prstech jedné ruky, oddělil nás lockdown spojený s covidem-19. Někteří ještě studium stihli dokončit, jiní ukončení odložili. S každým odkladem ale znalosti vyprchávají a dostat se znovu do studijního tempa není snadné. A tak se příběh studia ročníku 2016 nečekaně prodloužil. Studenti se ale rozhodli počkat na ty, kterým dokončení trvalo déle, a graduovat společně. A tak jsme 20. ledna 2024 mohli s devíti z nich (desátému účast překazila nemoc) oslavit ukončení jejich studia.

Jsme Bohu vděčni za jejich cestu. Bylanečekaně dlouhá. Ne vždy lehká, ale posouvala je více k hlubším znalostem
Bible a věříme, že i blíže k Bohu. Pět z nich jsou dnes kazatelé. Jeden řídí podpůrnou církevní organizaci Maranatha a jiný je vedoucím oddělení zdraví ve svém sdružení. Všichni jsou aktivně zapojeni v církvi.
Děkujeme Bohu za deset našich absolventů a ještě jednou jim gratulujeme k ukončení studia.

Marek Harastej

OLYMPUS DIGITAL CAMERA